On aneu a esquiar?
Reserva el teu material en línea!
Aprofita els descomptes
des de -10 a -50%
Oferta per a les famílies!
5% de descompte addicional de 4 packs.
Dates de lloguer :
A la propera etapa, podreu triar unes dates de lloguer diferents per a cada esquiador. Possibilitat de recollir l’equip a partir del dia abans. 7° dia de regal, sobre requesta a la tienda (sobre requesta a la tienda)
Altitud
1035-3842 m
Esquí alpí
150 Km
Esquí nòrdic
34 Km
Remuntadors mecànics
48
Pistes
17262511

Lloguer esquí Argentière

Situada a 8 km de Chamonix, Argentière és una petita estació d’esquí de 1.200 m d’altitud, mirant cap al sud. Argentière ofereix l’accés a la Glacera de Grands Montets, a 3.560 m, amb una vista inoblidable del Mont-Blanc. Les pistes del domini esquiable són molt variades: entre els avets o als espais oberts, l’esquí esdevé un plaer natural. Fer una estada a la muntanya a Argentière equival a descobrir una estació d’esquí familiar i càlida. En el descens fins a Argentière, descobrireu més de 2.500 m de desnivell. Res de millor per descobrir l’esquí alpí. Argentière és una estació d’esquí adient tant per als esquiadors com per als snowboarders. El poble ofereix nombrosos serveis i comerços de proximitat: botigues d’esport, lloguer d’esquís… A l’estiu, Argentière proposa una visita al Mont-Blanc i moltes altres excursions per la muntanya.
En aquesta estació,
Skiset utilitza el millor de la tecnologia:
una imatge 3D dels peus a partir d'un escàner específic!
Perquè els peus no són només un número, els punts claus s’analitzen en 5 segons: longitud, amplada, volum, volta plantar.
Skiset Scanfeet
Les botigues de l’estació
Grands Montets Sports
Grands Montets Sports
Àrea : --
Adressa : 56 chemin de la Glacière
Sportech
Sportech
Àrea : --
Adressa : 352 rue Charlet Straton Argentière