En continuar la seva navegació per aquest lloc, vostè accepta l'ús de Cookies amb finalitats estadístiques, de serveis i de publicitat. Saber-ne més. Més informació Tancar

Atomic

Veure el material d'esquí : Atomic
Atomic Cloud Eleven Arc
Atomic Cloud Eleven Arc
El nou Atomic Cloud Eleven és l’esquí perfecte per a passar el dia a les pistes perfectament trepitjades. Especialment alleugerit per a les dones i amb una forma de V que facilita l’activació dels girs, el Cloud Eleven s’adreça a les esquiadores amb bons resultats que busquen un esquí elegant.
Atomic Nomad [S] Radon
Atomic Nomad [S] Radon
Els Radon estan equipats amb la nova tecnologia Atomic ARC, que permet conservar el grau de flexibilitat natural dels esquís, per a un màxim de domini i de confort.
Atomic Nomad [S] Tune Plus
Atomic Nomad [S] Tune Plus
El Nomad [S] Tune Plus és l'esquí ideal per als esquiadors polivalents en progressió que volen passar a la velocitat superior amb tota la confiança.
Atomic Redster Doubledeck GS
Atomic Redster Doubledeck GS
L’Atomic Redster Doubledeck és l’esquí perfecte per als esquiadors en pista que volen explotar la nova tecnologia exclusiva de la Copa del Món. Resultat: L’esquí últim per a realitzar grans girs ràpids en pista.
Atomic Redster Doubledeck SL
Atomic Redster Doubledeck SL
Aquesta tercera generació del Redster Doubledeck proporciona encara més potència, precisió i estabilitat. Resultat: només us falta posar-vos el dorsal!
Atomic Rival
Atomic Rival
El darrer en arribar a la família Vantage es diu Rival: una construcció All Montain Rocker en espàtula i cua que dóna un nou nivell de polivalència i absorbeix les vibracions en tota la llargada de l'esquí.
Atomic Rival
Atomic Rival
El darrer en arribar a la família Vantage es diu Rival: una construcció All Montain Rocker en espàtula i cua que dóna un nou nivell de polivalència i absorbeix les vibracions en tota la llargada de l'esquí.

Blizzard

Veure el material d'esquí : Blizzard
Blizzard Brahma
Blizzard Brahma
De la gamma “Bullride", el Brahma recupera la construcció i la tecnologia FlipCore que fan que aquests esquís siguin increïblement fàcils i agradables de manejar. Amb 88 mm en el patí i 3 capes Titanal, el Brahma és un esquí dinàmic per a una utilització All Mountain / freeride.
Blizzard Power 600 FS IQ
Blizzard Power 600 FS IQ
La gamma Power ha estat dissenyada per a garantir els cantelleigs i un control sensacional sobre neus dures. Aquests esquís són àgils, reactius en els canvis de cantell, de manera que us permetin atacar amb plena confiança.
Blizzard Viva 400 IQ
Blizzard Viva 400 IQ
Els Viva 400 IQ són un equilibri perfecte entre pes i eficàcia per a esquiadores que evolucionen sobre les pistes molt trepitjades. Tot i que aquests esquís siguin molt lleugers, sempre s’aferren bé, fins i tot en neus dures.
Blizzard X-Power 770 IQ
Blizzard X-Power 770 IQ
La gamma X-Power ha estat dissenyada per a oferir un ampli ventall d’utilització, sobre neu dura o neu tova en qualsevol terreny. La construcció Rocker, molt progressiva en espàtula i a la cua, fa que l’esquí sigui extremadament senzill de manejar. La integració IQ de les fixacions redueix les vibracions i permet guanyar pes per a un confort màxim.

Dynastar

Veure el material d'esquí : Dynastar
Dynastar Active Easy
Dynastar Active Easy
Pes súper lleuger, espàtula generosa per facilitar l'entrada al giravolt, rocker espàtula i cua per facilitar l'entrada al giravolt i la seguretat: aquestes dones podran conjugar plaer i progressió!
Dynastar Chrome 72 CR
Dynastar Chrome 72 CR
Chrome és la nova gamma dels esquís Dynastar dedicada a la pista. Els Chrome 72 CR comparteixen el temperament fogós dels seus germans grans (74 CR), però es mostren més accessibles en termes d’eficàcia.
Dynastar Exclusive Elite Light
Dynastar Exclusive Elite Light
L'Exclusive Elite Light combina eficàcia, elegància però també lleugeresa gràcies al seu nucli lightcore (fusta/rohacell). Està totalment especialment pensat per a les esquiadores expertes que enamorarà a la pista pel seu caràcter esportiu.
Dynastar Neva 78
Dynastar Neva 78
Amb una amplada de 78 mm al patí i una construcció Rocker ben dosificada, els Neva 78 associen eficàcia i polivalència en tot tipus de terreny i de neu. L'estructura alleugerida aporta un confort addicional del que ja no es vol prescindir!
Dynastar Powertrack 79
Dynastar Powertrack 79
El nou Powertrack 79 és una nova versió de l’esquí All Mountain: la unió de diferents tecnologies procedents dels esquís de pista i del freeride, per tal d’oferir el màxim de suavitat en la conducció dels girs i una fixació sense falla al cantell. L’esquí perfecte per a qualsevol tipus de neu.

Fischer

Veure el material d'esquí : Fischer
Fischer Motive 80 XTR
Fischer Motive 80 XTR
Premiat diverses vegades per la premsa especialitzada, els Motive 80 són una referència entre els esquís All Mountain. Amb una construcció tradicional en camp recte i un lleuger Rocker en espàtula, es situa entre els més esportius de la categoria.
Fischer XTR Motive
Fischer XTR Motive
Aquest esquí All Mountain ROCKER amb un patí de 76 mm té una fiabilitat que no falla. Els esquiadors en progressió apreciaran aquest esquí que ofereix un ampli ventall d'utilització.

Head

Veure el material d'esquí : Head
Head Chip Prestige
Head Chip Prestige
De la gamma Supershape. El sistema intel·ligent de Head conserva l’energia que poseu en els vostres girs per tal de restituir-la a l’esquí. Com més ràpid esquieu, més agressiu es torna l’esquí. Només us faltarà un detector de radars.
Head i.Supershape Magnum
Head i.Supershape Magnum
Un radi exigent però manejable a gran velocitat, una amplada intermèdia al patí per a més polivalència en neu tova i una construcció Sandvitx orientada a la competició; aquet esquí entra directament dins la categoria dels súper potents.
Head i.Supershape Rally
Head i.Supershape Rally
La gamma Supershape ha construït la seva notorietat oferint un caràcter molt lúdic als esquís procedents de la competició. El Rally es col·loca al centre d’aquesta gamma per a oferir un ampli ventall d’utilització sobre pistes i garantir un màxim de plaer en qualsevol condició de neu.
Head i.Supershape Speed
Head i.Supershape Speed
Este esquí tipo carving está en cabeza de lista de los monitores de esquí y expertos: polivalente, este esquí tiene un sidecut situado entre slalom y gigante, y guarda en reserva bastante velocidad para controlar totalmente la montaña.
Head Integrale 600
Head Integrale 600
De la invenció del càrving ençà, calia triar entre un esquí ofensiu, convincent, no derrapant o un esquí més flexible, adaptat a tota mena de terreny. Head us presenta el primer esquí que és tot això alhora.
Head Joy S
Head Joy S
Per a la concepció de la seva nova gamma d’esquís Dona, Head ha posat tota la seva tecnologia al servei del plaer de l’esquí! Els materials utilitzats permeten que aquests esquís es trobin entre els més lleugers de la categoria, tot i garantint una esquiabilitat remarcable. El principi Rocker ERA 3.0 permet que l’esquí es col·loqui amb plena tranquil·litat en el gir.
Head Rev 70 Track
Head Rev 70 Track
Dotat amb la nova tecnologia Head ERA 3.0, el Rev 70 permet aprofitar no només la manejabilitat d'un esquí Rocker al mateix temps que proporciona una aferrada immediata i una espàtula estable. L'esquí somiat pels esquiadors en fase de descobriment de la pràctica.
Head Rev 78 R
Head Rev 78 R
Nova tecnologia presentada per Head: ERA 3.0 permet aprofitar la manejabilitat d’un esquí Rocker al mateix temps que proporciona una aferrada immediata i una espàtula estable. El Rev 78 és la combinació perfecta de la facilitat i l’eficàcia en tot terreny.
Head Super Joy
Head Super Joy
Punta de llança de la nova gamma per a dona Head, el Super Joy sabrà com satisfer a les millors esquiadores. Aquest esquí ofereix una relació precisió/lleugeresa encara inèdita gràcies al seu nucli de Grafè i de niu d’abella ultralleuger. La seva reactivitat procurarà un màxim de sensacions a les esquiadores expertes i la seva lleugeresa constitueix una verdadera innovació en aquest nivell de pràctica.
Head Supershape Team LR
Head Supershape Team LR
Per als primers viratges, els primers salts, i les primeres persecucions entre companys. Aquests esquís concebuts per a l'aprenentatge estan dotats de la tecnologia ERA², que facilita la rotació i la presa de cantell.

K2

Veure el material d'esquí : K2
K2 Charger
K2 Charger
Best-seller a Alemanya al 2014, el Charger ha estat premiat diverses vegades per la premsa especialitzada. Aquest esquí intens i molt dinàmic inspirarà confiança als esquiadors de bon nivell a qui agrada posar a prova dura la seva tècnica.
K2 Potion 76 Ti
K2 Potion 76 Ti
Els esquís de dona K2 es distingeixen de les altres marques per la seva esquiabilitat molt esmorteïda. El Potion 76 Ti es situa com un model All Mountain molt dinàmic: un equilibri perfecte entre esportivitat i confort!
K2 Shreditor 92
K2 Shreditor 92
És el nou membre de la família Shreditor. Un excel·lent compromís entre un esquí Freestyle i un esquí Freeride, amb el seu cantó juganer i manejable caracteritzat per sensacions més flexibles que els seus predecessors.

Kastle

Veure el material d'esquí : Kastle
Kastle LX 72
Kastle LX 72
El LX 72 és un esquí molt lleuger, dissenyat per a una utilització sobre pista. Disposa de l’espàtula molt progressiva que és l’originalitat dels esquís Kästle i una construcció fusta/titanal garantia de la serietat de la marca. Finalment, el LX 72 es mostra molt accessible, alhora que ofereix molt dinamisme en els encadenaments de girs curts o llargs.
Kastle MX 83
Kastle MX 83
El MX 83 associa una construcció tradicional (camp recte, doble plaques titanal) a una espàtula molt progressiva, que es reconeix pel seu disseny. Finalment, el MX 83 resulta molt accessible, explotable per a un ampli públic, alhora que ofereix una eficàcia increïble als esquiadors més exigents.

Lacroix

Veure el material d'esquí : Lacroix
Lacroix Icerunner
Lacroix Icerunner
Els Icerunner alien manejabilitat i estabilitat per a unes sensacions últimes en qualsevol tipus de neu. Els esquiadors experts apreciaran aquest esquí amb bones prestacions i juganer, que crea el vincle entre l’esport i el lleure. El disseny elegant, amb els colors de la marca, hi afegeix plaer.
Lacroix Mach Carbon
Lacroix Mach Carbon
Per què un esquí Lacroix és diferent a un altre esquí? És el resultat de les seleccions industrials i estratègiques que privilegien la producció a petita sèrie i la qualitat dels materials. La potència és el tret de caràcter innat del nou CARBON MACH. Però gràcies a l’experiència de la marca en competició, aquest esquí resta totalment accessible.
Lacroix Pearl
Lacroix Pearl
Recientemente desarrollado con una estructura LX sándwich, el Pearl se ha dotado de una nota más deportiva, ganando en precisión y estabilidad en nieve dura, sin perder estas primeras calidades de ligereza, manejabilidad y polivalencia. Pensado para las mujeres, Pearl juega también con los códigos de la moda, entre tendencia y elegancia.

Nordica

Veure el material d'esquí : Nordica
Nordica Avenger 78
Nordica Avenger 78
L’Avenger 78 ha estat desenvolupat per als esquiadors intermedis que busquen un esquí que els ajudi a descobrir el gir tallat, i a progressar amb plena confiança.
Nordica Belle to Belle
Nordica Belle to Belle
Pensat per a les esquiadores de nivell “intermedi” a “avançat”, el Belle to Belle és un veritable esquí tot terreny especialment dissenyat per a les dones. Nordica ha treballat específicament en una estructura per a un pes alleugerit d’un 20% que li permetrà maniobres facilitades en els bonys i les neus traçades!

Rossignol

Veure el material d'esquí : Rossignol
Rossignol Experience 80
Rossignol Experience 80
Esquí All Mountain adreçat als esquiadors intermedis a experimentats. La utilització del nucli de fusta lleuger i de la nova espàtula AirTip situa l'Experience 80 entre els més lleugers d’aquest segment i entre els més agradables als peus. Aquest esquí és el “tot en un” ideal per a gaudir del 100% del terreny esquiable.
Rossignol Experience 84 TPX
Rossignol Experience 84 TPX
L’Experience 84 és LA nova referència en All Mountain. És un esquí potent i polivalent. Disposa de la flexibilitat necessària forapista, alhora que manté molta precisió i rigor en càrving. L’esquí de cada dia per excel·lència!
Rossignol Hero Junior Multi-Event
Rossignol Hero Junior Multi-Event
Una línia de cotes tallada per a uns girs curts i fluids. Una espàtula ampla per a la rapidesa i la facilitat en l’entrada de gir. Eficàcia i accessibilitat per als futurs campions!
Rossignol Hero LT
Rossignol Hero LT
Amb totes les darreres innovacions de la Copa del Món, el Hero LT s’adreça als esquiadors tècnics que busquen un esquí potent, que ofereixi un excel·lent contacte esquí-neu i una estabilitat màxima a gran velocitat.
Rossignol Hero ST
Rossignol Hero ST
Amb totes les darreres innovacions de la Copa del Món, el Hero ST s’adreça a les esquiadores tècniques que busquen un esquí àgil i potent en girs curts. Alta eficàcia i accessibilitat presents.
Rossignol Princess
Rossignol Princess
Todas las niñas sueñan con ser princesas, y con esta, podrán lanzarse por las pistas, transformándose en… ¡las princesas de las nieves!
Rossignol Pursuit 14 X
Rossignol Pursuit 14 X
El Power Turn Rocker del Pursuit 14 X, en associar un rocker en espàtula molt lleuger a un pont tradicional en tota la longitud de l’esquí, facilita la iniciació a l’entrada de gir i dóna tot el seu potencial en càrving i el converteix en un esquí de pista eficaç, especialment pensat per als esquiadors avançats
Rossignol Roostie
Rossignol Roostie
El esquí de los monstruitos de la cuña que un día serán grandes esquiadores.
Rossignol Sin 7
Rossignol Sin 7
Esquí de freeride molt polivalent adreçat als esquiadors intermedis i experimentats. Compta amb les mateixes tecnologies i la mateixa construcció que l’emblemàtic Soul 7, el Sin7 és més estret en el patí i ofereix més aferrada sobre pista. Aquest esquí mostra tot el seu potencial sobre neu en pols: li semblarà que està flotant!
Rossignol Smash 7
Rossignol Smash 7
El Smash 7 és l’esquí ideal per als futurs Freeriders. L’esquí afavoreix una flotació en neu en pols excepcional que permet accedir a noves sensacions sense cansament.
Rossignol Soul 7
Rossignol Soul 7
Els Soul 7 representen la nova generació d'esquís Rocker, alleugerits a l'espàtula i a les cues per oferir un màxim de lleugeresa i de manejabilitat. Amb 106 mm al patí, els Soul 7 són els esquís de tots els dies!
Rossignol Sprayer
Rossignol Sprayer
Un veritable esquí Twin tip per passar-s'ho genial al parc de surf.
Rossignol Temptation 80 W
Rossignol Temptation 80 W
Un esquí All Mountain adreçat a esquiadores intermèdies a experimentades. La utilització d’un nucli de fusta lleuger i de la nova espàtula AirTip situa el Temptation 80 W entre els més lleugers d’aquest segment i entre els més agradables als peus. Aquest esquí és el “tot en un” ideal per a gaudir del 100% del terreny esquiable.
Rossignol Unique 4
Rossignol Unique 4
UNIQUE és la nova gamma d'esquís Rossignol destinats a les dones, centrada en la facilitat d'ús, la lleugeresa i el plaer d'esquiar. Els Unique 4 estan dedicats a les esquiadores que cerquen uns esquís eficaços i polivalents, per tal de conjugar amb facilitat plaer i progressió.

Salomon

Veure el material d'esquí : Salomon
Salomon BBR 7.5 R
Salomon BBR 7.5 R
El BBR 7.5 R permet als esquiadors de lleure aventurar-se en nous terrenys. La seva forma en V i la seva lleugeresa permeten un inici fàcil en els viratges i reforcen la confiança dels esquiadors de nivell intermedi que cerquen noves sensacions.
Salomon BBR Limelite R
Salomon BBR Limelite R
El BBR Limelite no s'assembla a cap altre esquí femení. Permet a les esquiadores de lleure aventurar-se en nous terrenys. La seva forma en V i la seva lleugeresa permeten un inici fàcil en els viratges i reforcen la confiança de les esquiadores de nivell intermedi que cerquen noves sensacions.
Salomon Q85
Salomon Q85
El Q85 es situa entre la nova generació d’esquís All Mountain: dissenyat per a oferir un màxim de manejabilitat en neu fresca, ofereix tal confiança sobre pista trepitjada que es pot fer càrving amb ell.
Salomon X-drive 75 Sti
Salomon X-drive 75 Sti
És el model més tolerant i el més fàcil de manejar d’aquesta nova gamma X-Drive. Sobre pistes trepitjades dóna confiança des dels primers girs i ofereix la possibilitat de recórrer el terreny esquiable amb plena tranquil·litat.
Salomon X-drive 8.3
Salomon X-drive 8.3
El X-Drive és el digne successor del llegendari Salomon Enduro: potent, estable i fluid, està preparat per a encaixar tot el que es trobi en el seu camí amb una polivalència increïble. Aquest esquí disposa d’una nova estructura més lleugera que fa que sigui més agradable a mida que avança el dia.
Salomon X-Race
Salomon X-Race
Sortits directament de la cursa, els X-Race són uns purs esquís de pista. El radi varia en funció de la mida de l'esquí, això permet disposar de models SL i GS per als homes i les dones, en 5 models.

Volant

Veure el material d'esquí : Volant
Volant Pulse Colorado
Volant Pulse Colorado
El Pulse Colorado és un esquí ample (100 mm) ultralleuger especialment dissenyat per a una nova generació d’esquiadors forapista. La seva construcció en carboni proporciona potència i estabilitat, sense convertir el Colorado en massa exclusiu.
Volant Pulse White
Volant Pulse White
Volant ofereix una esquiabilitat única: un flex harmoniós tant en girs curts com en grans girs que fan que l’esquí sigui dinàmic sense que sigui exigent per a les cames.
Volant Pure Silver
Volant Pure Silver
Tecnologia i caràcter, aquestes són les qualitats que reflecteixen millor la concepció dels esquís VOLANT. Els Pure són un clàssic de la gamma Volant, destinats a les pistes trepitjades. Disseny i eficàcia!

Volkl

Veure el material d'esquí : Volkl
Volkl Racetiger Speedwall SL Demo
Volkl Racetiger Speedwall SL Demo
Esquí de Racing Gigante, equipado con la nueva tecnología Speedwall, primeros encerados para ganar las centésimas de la victoria….
Volkl V-WERKS RTM
Volkl V-WERKS RTM
La construcció Full-Rocker especialment optimitzada permet un control progressiu de l’esquí, associat a una construcció High-Tech en carboni, aramida i titani: bons resultats d’alt nivell que permetran als esquiadors més exigents gaudir de valent!