En continuar la seva navegació per aquest lloc, vostè accepta l'ús de Cookies amb finalitats estadístiques, de serveis i de publicitat. Saber-ne més. Més informació Tancar

Fischer

Fischer Motive 80 XTR
Fischer Motive 80 XTR
Premiat diverses vegades per la premsa especialitzada, els Motive 80 són una referència entre els esquís All Mountain. Amb una construcció tradicional en camp recte i un lleuger Rocker en espàtula, es situa entre els més esportius de la categoria.
Fischer Progressor F17
Fischer Progressor F17

El seu terreny de joc? La pista! El F17 està dotat amb la tecnologia Dual Radius System que permet agafar el gir més fàcilment, tot i conservant una estabilitat màxima durant tot el gir. Finalment, un nou Progressor encara més dinàmic!

Fischer RC4 Worldcup RC
Fischer RC4 Worldcup RC

El RC4 RC permet que la potència de l’esquí Géant Course s’exploti d’una manera quotidiana, sobre pistes i en condicions de neu variables: si les acceleracions són potents, en qualsevol moment es pot canviar de ritme i encadenar sobre girs més curts.

Fischer RC4 Worldcup SC
Fischer RC4 Worldcup SC

Menys exclusiu que l’esquí de Slalom Course, el RC4 SC disposa d’una geometria ideal per tal de transferir la potència màxima en els girs entre curts i mitjans.