Tancar
Anul·lació sense despeses fins a 24h abans de la sortida.
En continuar la seva navegació per aquest lloc, vostè accepta l'ús de Cookies amb finalitats estadístiques, de serveis i de publicitat. Saber-ne més. Més informació

Proximitat, Skiset molt a prop de vostè !

Sempre trobarà un magatzem Skiset prop de la seva estació d'esquí. Skiset és la primera xarxa de muntanya amb 800 magatzems de lloguer repartits en 400 estacions.

Qualitat

Skiset es compromet a llogar únicament material sel.leccionat de les més grans marques, en perfecte estat (mantingut regularment : afilat, encerat, calçat secat i tractat).

Seguretat, la seva i la dels seus fills

Skiset es compromet a llogar tan sols material controlat : el material és verificat per tècnics confirmats al principi de la temporada i després de cada sortida.
El reglatge de les fixacions és efectuat exclusivament per professionals del lloguer, tenint en compte les característiques de cada client.
Skiset es compromet a fer el màxim per a protegir els seus fills: un casc infantil d'una gran marca sera proposat sistemàticament per a tot lloguer de material infantil (categories Mini Kid, Espoir, Champion).

Confort

Un espai « lloguer » especialment condicionat per a vostè i els seus fills es troba a la seva disposició. Canviar el seu material llogat per un altre equip més adaptat (un canvi possible sense suplement dintre de la mateixa categoria) Disposar d'un servei de consigna en la majoria dels nostres magatzems.

Consell

Skiset es compromet a assegurar una acollida personalitzada i amable i a proposar un material adaptat al seu nivell i al seu esport de neu escollit.


Més informació sobre Skiset : L'esperit Skiset   |   Informació sobre Skiset   |   Les xifres